Гибона разнася покупките на пенсионери в Щатите Легендарният футболист Божидар Искренов-Гибона

...
Гибона разнася покупките на пенсионери в Щатите Легендарният футболист Божидар Искренов-Гибона
Коментари Харесай

Той беше Радостта на народа, а днес се издържа с подаяния

Гибона разнася покупките на пенсионери в Щатите

Легендарният футболист Божидар Искренов-Гибона е доказателство, че срамна работа няма. Звездата на " Левски " от много години е бежанец в Съединени американски щати, а неотдавна е почнал да се труди и на второ място, с цел да си докарва задоволително пари. Гибона пазарувал на американски пенсионери и им разнасял покупките по домовете против възнаграждение.Услугата била измежду най-разпространените сега в Щатите и от нея се печелело добре, написа Ретро.

Доволните клиенти оставяли и солидни бакшиши на доставчиците, какъвто е някогашният национал. Отделно от това 61-годишният Искренов е и таксиметров водач и продължава да върти кормилото редом с другото си занятие. „ Изкарвам положителни пари, въпреки всичко сметките би трябвало да се заплащат, работя от време на време и по 14 часа. Но не се връщам за непрекъснато в България, тъй като просто няма какво да върша тук, не се виждам в ролята на пенсионер, който нищо да не прави по през целия ден “, разяснява за живота си зад граница Гибона.

От началото на тази година той е щастливо влюбен в новата си половинка Сиа, с която бяха на екзотично странствуване в Тайланд. Двамата към момента не са се оженили и футболната звезда от близкото минало споделя, че не мисли за четвърта женитба след трите развода, през които мина. През няколко месеца той се прибира за малко на родна земя, с цел да се вижда с майка си, която е стара и за която се грижи. „ Иначе всичките ми близки са в Америка - двете ми деца, внуците, работата “, споделя Гиби. Той се е открил за непрекъснато в градчето Далас в щата Тексас, където живее щерка му Настася със фамилията си. Най-голямо благополучие за ексфутболиста е заниманието с двамата му внуци — Роугън и по-големия Хенри. Той ги посещавал съвсем всеки ден и се радвал, че можел да вижда по какъв начин порастват пред очите му

Личният живот на Божидар Искренов е тъкмо толкоз плевел, колкото и футболната му кариера. За разлика от множеството си съотборници, които се женят за гимнастички, Гиби потегля по различен път. Той се дами за стюардесата Алина, която през 80-те грее от всички рекламни пана на БГА „ Балкан “. Живеят дълги години дружно, а през 1995 година отпътуват за Съединени американски щати. Там Гибона играе в полуаматьорски тим, управлява и детска футболна школа. Бракът им обаче рухва, когато Гиби на летището среща една своя ученическа любов - Камелия Воче. „ С Камелия бяхме дружно в учебно заведение, по-късно цели двадесет и две години всеки следваше своя си път. И двамата имахме фамилии. Видяхме се напълно инцидентно един ден. Преди това се чувахме по телефона, само че единствено като другари. И в един миг ученическата обич се върна в цялостния си искра “, споделя Гиби. Бракът му с Камелия обаче не устоя доста - едвам пет години. През 2008 година се разделят, като и двамата отхвърлят да разясняват повода.

За трети път Искренов си сподели " да " с някогашната състезателка по художествена гимнастика и сегашна треньорка Кремена Ангелова през 2015 година Двамата подвигнаха женитба в курорта Старозагорски минерални бани през 2015 година Бракът им оцеля едвам три години и двамата се разделиха другарски. С днешна дата Кремена има нов мъж до себе си, Гибона също друга жена. С актуалната си половинка обаче някогашният футболист е решил да живеят без брак, с цел да не " урочасат работата “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР